Home / Новини / Маркетинг & Реклама / Microsoft пуска първата си реклама за Nokia Lumia
Microsoft пуска първата си реклама за Nokia Lumia

Microsoft пуска първата си реклама за Nokia Lumia

Microsoft показа първата си реклама за Nokia след като официално е собственик на Nokia и получи правата над продуктовата линия Lumia.

В рекламата, озаглавена “Not Like Everybody Else”, Microsoft показва „цветните” аспекти на телефоните Nokia. Виждаме собственик на Nokia, облечен с жълто яке, червена шапка и червени ръкавици, преминаващ през един черно-бял свят. Като единствената цветна точка в този размит свят, потребителят на Lumia получава всички усмивки и погледи, на хората, които среща.

Най-накрая влиза в ресторант, само за да види друга цветна светлина, във формата на хубаво момиче с ярко-червен пуловер, ползващо таблет Lumia.

„Цветовете струят от нашите устройства; това е част от нашето ДНК”, според блогът на Nokia, по повод рекламата. „От ярката и дръзка серия Nokia X, до металическата Lumia 930, нашите цветове привличат вниманието и карат хората да обръщат глави. Това ни откроява от нашите конкуренти, и в същото време е това, което вие харесвате в дизайнерската линия.”

Идеята зад рекламата на е да издигне серията Lumia, като различна и уникална, като нещо, което изпъква на фона на скучния избор от конкурентни апарати. Дали подобна реклама би ви убедила и вас да пробвате с телефон Lumia?

Microsoft официално и окончателно придоби Nokia в петък. Самата Nokia остава в бизнеса като нетуърк компания, която изгражда мрежи, а използването на името Nokia от Microsoft няма да е задълго. Това потвърждава и новият шеф, който отговаря за устройствата Стивън Елоп: “Nokia като марка няма да се използва дълго за смартфони. Ние работим усилено, за да създадем име на смартфоните на Microsoft.

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top