Home / Новини / Технологии / Ако имаш въпрос, просто попитай китката си
Ако имаш въпрос, просто попитай китката си

Ако имаш въпрос, просто попитай китката си

Google определено е в синхрон с времето. Днес от компанията представиха Android Wear, проект който ще доближи Android до потребителите. Компанията стартира този проект с умни часовници и стилно демо на това, как бележки и гласови команди ще работят. Ако Google Glass е Google Now за вашето лице, това е Google Now за останалата част от тялото ви. Сигурно нищо не разбрахте?

Просто е. Само трябва да си представите бъдещето след 10 години и да си спомните онези умни къщи и устройства, които ни се обещаваха в края на миналия век. Сега си представете, че всички тези устройства се командват с глас, през часовника ви, а връзката между тях и цялата информация се предоставя от Google. Ако ви потрябва някаква информация, просто попитайте китката си. Искате дистанционно да си нахраните рибките вкъщи, кажете го на часовника си. Не знаете отговор на важен въпрос или резултата от мача снощи, пак се обърнете към устройството на китката. С две думи чрез Android Wear вие ще можете да задавате команди и да питате с нормален глас, ще можете да контролирате други устройства, да получавате отговори или да метнете една плейлиста на телефона си.

Това, което Google прави днес е да покаже устройството на разработчиците, които ще пишат приложения, които ще се командват с глас.

За да придобиете още по-голяма представа, просто изгледайте видеото.

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top