Home / Новини / Мобилни / Samsung разкрива Level – серията за примиум аудио аксесоари
Samsung разкрива Level – серията за примиум аудио аксесоари

Samsung разкрива Level – серията за примиум аудио аксесоари

От Samsung обявиха серия от нови аудио аксесоари наречени Samsung Level. Линията включва тапи, слушалки върху и над ухото както и нов Bluetooth говорител.

Наречени Level In, Level On, Level Over и Level Box, имената не блестят с особена оригиналност, но поне визуално изглеждат много сериозно. От друга страна, от Samsung все още не са обявили ценовата листа за различните модели.

Върховият модел от серията са премиум слушалките Samsung Level Over, които включват 50мм динамичен мембранен говорител, безжично Bluetooth свързване и шумоизолация.

Level Box е Bluetooth и NFC-свързан говорител с вградена батерия , която според Samsung ще издържа до 15 часа свирене с едно зареждане и тежи 600гр.

Но, ако малко по-незабележимите слушалки са по вашия вкус, то тогава Level In са за вас. Разполагат се вътре в ухото с тристранен говорител, докато по-разчупеният Level On, включва 40мм, двуслойна мембрана.

И двата мини модела имат S Voice опция за провеждане на разговори, която Samsung със сигурност ще иска да използвате с новият, лъскав Samsung Galaxy S5.

„Със серията Level, ние създадохме невероятна линия аудио продукти разработени за мобилния потребител с органичен звук, естетичен дизайн и оптимизиран контрол на звука,” казва ДЖ.К. Шин, главен изпълнителен директор и ръководител на IT и мобилните комуникации на Samsung.

Новите аксесоари ще са налични в сребристо и черно, но корейците споделят, че ще пуснат продуктите си за „повечето пазари по света” в средата на Май.

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top