Home / Новини / Интернет & Медиа / Netflix поръча трети сезон на “House Of Cards”
Netflix поръча трети сезон на “House Of Cards”

Netflix поръча трети сезон на “House Of Cards”

“House Of Cards” – сериалът, който се впуска в дълбините на политическите игри, и който е на път да докаже, че интернет е не по-малко печеливш от останалите екранни медии. Netflix е компанията, която поръчва сериала и в случая е медията, която го излъчва.

Та, Netflix поръча на продуцента трети сезон на сериала, само няколко дни преди стартиране на втория сезон, което ще се случи на 14 февруари 2014 г.

След като първият сезон превърна “House Of Cards” в първия оригинален сценарии реализиран изцяло за онлайн потребление. Сериалът взе множество награди “Emmy” и “Златен глобус”, нареждайки се в номинацийте наравно с телевизионни предавания и сериали и естествено спечели награда за най-добра драматична актриса на Робин Райт.

Предстои  да видим втория сезон, който явно е добър, след като вече се призвежда трети. А и няма как да не е така след като самото производство е поверено на доайените в бранша: Дейвид Финчър, Кевин Спейси, Ерик Рот и една камара продуценти, които явно ще ни държат в напрежение.

About technoMAG.bg

One comment

  1. Определено най-добрия сериал в моята класация :). С нетърпение очаквам да гледам и следващите сезони.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top