Home / Новини / Събития / NAB Show 2014 / NAB Show 2014: Какви нови технологии ще станат любими на професионалистите от кино и телевизионата индустрия
NAB Show 2014: Какви нови технологии ще станат любими на професионалистите от кино и телевизионата индустрия

NAB Show 2014: Какви нови технологии ще станат любими на професионалистите от кино и телевизионата индустрия

Днес започна NAB Show 2014 – най-значимото изложение за професионалистите от визуалните индустрии. Ще бъдем свидетели най-новите технологии, които ще бъдат част от филмопроизводството и телевизионното производство през следващата година. Според нас най-важното нещо, което ще се реши след изложението е съдбата на 4K (UHD) формата, и дали той ще бъде възприет от различните индустрии по света и Холивуд разбира се, което ще доведе до многомилионни инвестиции за смяна на форматите от HD към UHD. Тук идва въпроса от следващото ниво: Кой ще замести HD формата при дигиталното разпространение на филми, който досега беше BluRay на Sony?

Не са маловажни и другите въпроси. Ще останат ли доминиращи компаниите, които бяха първенци на пазара и досега? Ще се появи ли 4K камера, която ще измести ARRI, като предпочитана камера в кино индустрията? Avid или Adobe, ще успее ли Premiere да стане любима монтажна система на монтажистите? Има още много въпроси, на които ще се опитаме да си отговорим до края на шоуто на 10 април.

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top