Home / Новини / Ревю / Lenovo представиха сгъваем Chromebook
Lenovo представиха сгъваем Chromebook

Lenovo представиха сгъваем Chromebook

Колкото и Lenovo да са добре познати като марка, те не са популярни толкова със свойте Chromebook устройства. Това предстои да се промени след като от компанията пускат два модела с няколко версии съобразени за деца. Компанията представя N20 и N20P, нейните първи устройства Chromebook.

И двата модела са 11-инчови компютри с Intel Celeron процесори. И двата идват с 4GB RAM и 16GB твърд диск. (Можете да вдигнете малко капацитета до 32GB, като добавите SD карта). N20P прави нещо, което другите компютри от същия клас не могат: Неговата 300-градусова панта на капака позволява обръщането на екрана, така че да се използва и като touch дисплей, подобно на Yoga серията на Lenovo с Windows 8. От Lenovo, наричат това Stand mode, и докато това не е задължителна екстра, изглежда удобно да можеш да си обърнеш лаптопа докато гледаш видео или снимки. А това което наистина би било хубаво е да можеше плътно да се прибира екрана към клавиатурата и да се превръща в Chrome-таблет?

Това прави N20P единствения 11-инчов ноутбук, който предлага тъчскрийн освен Acer C70P, който от доста време насам е най-популярния Chromebook в Amazon.

N20P идва в стилен графитен цвят и тежи едва 1.27 килограма. Той също така включва известната клавиатура на Lenovo – AccuType, за която предполагам си спомняте онези готини клавиатури на Lenovo с леко вдлъбнати бутони – и обещава 8-часова работа на батерията. Разбира се, получавате всички онези хубавинки, които идват с употребата на Chromebook, като светкавично включване на компютъра и ъпдейти към последната версия на операционната система.

N20P ще струва 329$, когато излезе през август, докато несгъваемият N20 ще струва 279$.

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top