Home / Новини / Събития / CES 2015 / CES 2015 – Ролерите за ходене, наречени Rollkers позволяват да се плъзгате с над 10 км/ч
CES 2015 – Ролерите за ходене, наречени Rollkers позволяват да се плъзгате с над 10 км/ч

CES 2015 – Ролерите за ходене, наречени Rollkers позволяват да се плъзгате с над 10 км/ч

Ролковите кънки може да са демоде, след като достигнаха своя апогей в края на 80-те години на миналия век, но иди го кажи на създателите на Rollkers. Френската компания се опитва да възкреси манията към този ретро продукт и да го направи хит в края на 2015-та година, когато всички ще могат да се радват на този транспорт с футуристичен дизайн, особено феновете на филма “Завръщане в бъдещето”.

Този “моторизиран скейт” се закрепва за подметките ти и ти позволява да се движиш с над 10 км/ч, като се движиш с нормална походка. Вдъхновението за концепцията идва от механичните пътеки, който обикновено се срещат по летищата, като идеята се развива и създателите прикрепят моторизирани колелца към подметките ти.

В следващата забавна видео-презентация е показано какви са ползите и начините на употреба на Rollkers.

Нашето мнение е, че подобни ролери са подходящи за големи затворени структури, където поне пода ще е равен, което според нас е задължително условие за безпроблемната употреба на Rollkers.

rollkers-1-970x646-c

rollkers-4-970x646-c

rollkers-5-970x646-c

rollkers-2-970x646-c

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top