Home / Новини / Кино & TV / Първият трейлър на дългоочаквания Transformers: Age of Extinction излезе
Първият трейлър на дългоочаквания Transformers: Age of Extinction излезе

Първият трейлър на дългоочаквания Transformers: Age of Extinction излезе

Веднага след дългоочакваното събитие Super Bowl, на което традиционно се представят пред публиката много първи неща, така и в това издание за първи път бе представен първият трейлър на тазгодишния блокбастър Transformers: Age of Extinction, съпроводен с много експлозии, както и всички филми на режисьора Майкъл Бей. Насладете му се.

Както се разбира и от трейлъра, четрвъртата част на филма за Трансформърите за първи път е без Шая Лебьоф, но за сметка на това е с участието на Марк Уолбърг и изцяло нов актьорски състав. Но не само човешкия актьорски състав е обновен, обновени са дори и автомобилите и роботите. Както изглежда на екрана излизат и “Диноботите”, яздени от не кого да е, а от самия Оптимус Прайм.

 

vehicles_for_transformers__age_of_extinction_by_transformersВ каст листа на автомобилните участници този път влизат и европейците от: Ferrari , Bugatti, Aston Martin и разбира се минито на BMW.

 

 

 

 

 

 

С нетърпение ще очакваме премиерата, която стартира на 25 Юни 2014 г. от Белгия, но за България все още не е програмиран. Остават ни само малки надниквания като следващото видео.

 

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top