Home / Новини / Игри / Изключителният пъзел “Игра на тронове” в целия си 3D блясък
Изключителният пъзел “Игра на тронове” в целия си 3D блясък

Изключителният пъзел “Игра на тронове” в целия си 3D блясък

 

Компанията за пъзели 4D Cityscape анонсира своя многопластов пъзел по едноименния филм “Игра на тронове” още през ноември, но неговото предствяне се случва едва сега.

Играчите подреждат 3D пъзела върху карта на Вестерос, който представлява 3 слоя (всеки се подрежда върху другия) на измислената земя.

На цена от 59,99 щатски долара , дизайна на пъзела и забележителния детайл напомнят за епичния модел на началните надписи на сериала.

Първият слой се състои от над 1000 парчета, от който ще научите за различните населени места и региони на Вестерос. Вторият слой, съставен от 200 парчета, които съдържат особеностите на ландшафта и известните места на Вестерос. И третият слой съставен от 3D миниатюрни парчета – като градове и крепости – които можете да вмъквате в пъзела, включващи Кралски чертог, Зимен хребет, Орлово гнездо и Вала.

За най-големите фенове на “Игра на Тронове”, пъзела също така идва с различни факти за Седемте кралства на Вестерос, така че играчите могат да впечатлят приятелите си със странни факти.

Ако искате да видите 3D пъзела в цялия блясък в сглобен вид, представяме галерията по-долу.

got_puzzle_3d-2_Landmarks

 

got_puzzle_3d-3_First Layer

 

got_puzzle_3d-8_Flags and Sigils

 

got_puzzle_3d-12_King's Landing

 

got_puzzle_3d-13_The Wall

 

 

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top