Home / Новини / Кино & TV / Едни от най-търсените холивудски сценаристи ще пишат сценария за филма Assassin’s Creed
Едни от най-търсените холивудски сценаристи ще пишат сценария за филма Assassin’s Creed

Едни от най-търсените холивудски сценаристи ще пишат сценария за филма Assassin’s Creed

Гейм-феновете вече говорят, а кино-маниаците  тръпнат в очакване на филма по играта Assassin’s Creed.

Адам Купър и Бил Коладж, двама от сценаристите, отговорни за предстоящия епичен филм на Ридли Скот Exodus: Gods and Kings, са ангажирани да пренапишат сценария за филма Assassin’s Creed.  Дуото ще замести Майкъл Лесли, чийто предишни работи включват една шепа късометражни филми, както и пиесата Prince of Denmark, предистория на Хамлет. Не е ясно, дали двамата ще работят по досега направения сценарии от Лесли, или ще започнат отначало.

Засега, филмът се планира да излезе на 7-ми август 2015-та. Погледнато в този момент, не е нает нито един режисьор, а единствения нает и потвърден актьор е Майкъл Фасбендер, който също е и продуцент. Продукцията се обсъждаше с режисьора Даниел Еспиноза в началото на годината, но освен новината за разговори между двете страни, няма нито една официална новина.

Наемането на Купър и Коладж е окуражаващ знак и усилено се търси екип в момента.

Сценаристите тъкмо приключват библейския филм на Ридли Скот, а наскоро също приключиха и черновата на The General, биографичен филм за Джордж Вашингтон на Дарън Аронофски. Те работят с Аронофски и по още един филм : The Maccabee. Допълнително, дуото в момента адаптира спечелилия наградата “Пулицър” роман Devil in the Grove, а също така пишат и лимитирания сериал Pinkerton и подготвят сценария за новия филм на Джери Брукхаймър, Shake.

Няма новина затова, как това наемане би могло да повлияе на графика, но началото на снимките се предполага, че ще е само след няколко месеца.

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top