Home / Новини / Събития / iЕngineer 2014 / “Аз, Инженерът” не е филм само за инженери
“Аз, Инженерът” не е филм само за инженери

“Аз, Инженерът” не е филм само за инженери

Началният надпис гласи: “9:30 часа сутринта на 5-ти март (сряда) 2014 година”.

Поглед за кратко в бъдещето. Нищо, че е в средата на седмицата, удобният транспорт до Интер Експо Център в София и хубавото време, което те изкушава да се разходиш са причината да се повозиш до последната спирка на метрото на Цариградско шосе. Изведнъж, с чаша кафе попадаш на първото по рода си, незабравимо целодневно събитие “Аз, инженерът”!

Целта на организаторите е да обединят водещи компании от технологичният сектор в България с  младите специалисти, студенти и гимназисти.

Програмата на събитието е разнообразна и ще изпълни втория етаж на Интер Експо Център през целия ден.

В началото разбира се са презентациите на компаниите, инженерите и изобретателите, които ще разкажат за най-интересното от своята работа, опит и разработки. На обяд, студентите и младите специалисти ще имат възможност да разговарят неформално с представители на участващите компании, за да научат за възможностите и перспективите, които те предлагат.

По същото време ще започне и състезанието по роботика на Роболига.

През целия ден, ще можете да разглеждате и да участвате в щандовете-работилници на различните компании и организации, които ще подготвят конкретни задачи и казуси за решаване и ще показват нагледно части от своята дейност. Въобще – науката в действие.

В лекционната част ще говорят Ивайло Пенчев от Walltopia, Ивайло Борисов от Евромаркет Груп и Петър Митев от Хаос Груп (3D любителите ги познават от продукта им V-Ray), както и ученици и студенти-изобретатели, които ще разкажат за своите иновативни проекти.

Ще научите за елетронния четец за незрящи на Атанас Атанасов, системата за гласово управление на дома на Любомир Янчев, умните стелки на Атанас Бахчеванов и космическите совалки на екипът на Space Challenges.

Събитието е напълно безплатно и отворено за всички посетители – професионалисти, студенти, любители на джаджите и технологиите. Нужна е само регистрация тук – http://iengineer.bg/

Отбележи си, 5-ти Март (Сряда) 2014 година.

About technoMAG.bg

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top